ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

09.02.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 20-33/2024
Про затвердження Програми підтримки підприємництва у Славутській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

33 сесії міської ради VІІІ скликання

09 лютого 2024 р. Славута № 20-33/2024

Про затвердження Програми підтримки
підприємництва у Славутській міській
територіальній громаді на 2024-2026 роки

З метою сприяння подальшому розвитку мікро, малого та середнього підприємництва у громаді, створення нових робочих місць, забезпечення додаткових надходжень до бюджетів усіх рівнів від діяльності суб’єктів підприємництва та підвищення рівня професійних знань і навичок підприємців, доступу їх до якісних консультаційних та інформаційних послуг, відповідно до законів України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», «Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги», керуючись підпунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму підтримки підприємництва у Славутській міській територіальній громаді на 2024 - 2026 роки (далі - Програма) згідно з додатком.
2. Управлінням та відділам Виконавчого комітету Славутської міської ради відповідно до покладених на них функцій взаємозв’язку із суб`єктами підприємництва:

- забезпечити виконання заходів Програми.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісія з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Програма підтримки підприємництва.pdf Переглянути