ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

38-34/2024

Проголосовано:

08.03.2024 11:28:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 38-34/2024
Про розгляд заяв ФЕДОРЧУК Катерини Спиридонівни щодо надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

34 сесії міської ради VІІІ скликання

08 березня 2024 р.

Славута

№ 38-34/2024

Про розгляд заяв ФЕДОРЧУК Катерини Спиридонівни
щодо надання дозволу на виготовлення технічних
документації із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Розглянувши заяви ФЕДОРЧУК Катерини Спиридонівни від 30.01.2024 №1064/21-09/2024 та №1065/21-09/2024 щодо надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, враховуючи Сертифікат на право на земельну частку (пай) серія ХМ №0318077 від 18.04.1997, згідно якого заявниці належить право на земельну частку (пай) площею 1,21 умовних кадастрових гектари із земель колективної власності КСП «Горинь» та Свідоцтво про право на спадщину за заповітом від 26.02.2002, зареєстроване в реєстрі за №529, згідно якого за заявницею визнано право на земельну частку (пай) площею 1,09 умовних кадастрових гектари із земель колективної власності КСП «Горинь» в порядку спадкування за заповітом після смерті МОХОТОНКО Є.В., беручи до уваги витяг з протоколу про результати розподілу земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) із земель колективної власності колишнього КСГП «Горинь» в с. Варварівка на території Варварівської сільської ради Славутського району, проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що посвідчують право на земельні частки колишнього КСГП «Горинь», які знаходяться на території Варварівської сільської ради за межами населеного пункту», затверджені розпорядженням Славутської районної державної адміністрації Хмельницької області від 14.10.2009 №797-р, з метою виділення земельної ділянки у натурі (на місцевості) земельної частки (паю), керуючись ст. ст. 12, 81, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 1, 2, 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст.55 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл ФЕДОРЧУК Катерині Спиридонівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 2575 кв.м для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населеного пункту с.Варварівка Шепетівського району.

2. Надати дозвіл ФЕДОРЧУК Катерині Спиридонівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 2575 кв.м для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населеного пункту с.Варварівка Шепетівського району.

3.ФЕДОРЧУК Катерині Спиридонівні звернутися до юридичних або фізичних осіб-підприємців, що мають право на виготовлення документацій із землеустрою, розроблені документації подати на затвердження до Славутської міської ради в порядку, визначеному законодавством.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ