ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

13-34/2024

Проголосовано:

08.03.2024 11:23:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 13-34/2024
Про запровадження системи енергетичного менеджменту в бюджетних та комунальних установах Славутської міської територіальної громади та затвердження Положення про систему енергетичного менеджменту в бюджетних та комунальних установах Славутської міської територіальної громади

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

34 сесії міської ради VІІІ скликання

08 березня 2024 р.

Славута

13-34/2024

Про запровадження системи енергетичного менеджменту
в бюджетних та комунальних установах Славутської міської
територіальної громади та затвердження Положення про систему
енергетичного менеджменту в бюджетних та комунальних установах
Славутської міської територіальної громади

З метою підвищення рівня ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів в бюджетних та комунальних установах Славутської міської територіальної громади та зменшення видатків з бюджету громади на оплату енергоресурсів, керуючись п. 58 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 10 ст. 4 Закону України «Про енергетичну ефективність», постановою Кабінету Міністрів України від 23.12.2021 № 1460 «Про впровадження систем енергетичного менеджменту», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Запровадити систему енергетичного менеджменту в бюджетних та комунальних установах Славутської міської територіальної громади.

2. Затвердити Положення про систему енергетичного менеджменту в бюджетних та комунальних установах Славутської міської територіальної громади (далі – Положення) (додається).

3. Покласти обов’язки щодо забезпечення функціонування систем енергетичного менеджменту в бюджетних та комунальних установах Славутської міської територіальної громади на управління житлово-комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку Виконавчого комітету Славутської міської ради.

4. Керівникам виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій, що перебувають у комунальній власності Славутської міської територіальної громади:

4.1. Визначити енергоменеджерів та осіб відповідальних за впровадження системи енергетичного менеджменту, згідно з Положенням.

4.2. Забезпечити функціонування системи енергетичного менеджменту, згідно з Положенням.

5. Визнати рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 20.10.2011 № 445 «Про схвалення використання системи щоденного моніторингу споживання енергоносіїв бюджетними та комунальними установами міста Славута «Енергобаланс» та рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 16.07.2009 № 394 «Про організацію моніторингу за споживанням енергоносіїв» такими, що втратили чинність.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова

Василь СИДОР