ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 24-28/2023
Про погодження встановлення малої архітектурної форми – памʼятного знаку «Жорно-бігун» на території КЗ «Славутський історичний музей» у м. Славуті на вулиці Ярослава Мудрого, 48

Про погодження встановлення малої

архітектурної форми – памʼятного знаку

«Жорно-бігун» на території КЗ

«Славутський історичний музей» у м. Славуті

на вулиці Ярослава Мудрого, 48

 

Розглянувши звернення громадської організації «Рідна Славутчина» від 13.07.2023 індекс 760/04-30, щодо погодження встановлення малої архітектурної форми – памʼятного знаку «Жорно-бігун», з метою популяризації вивчення історії міста Славути, керуючись ч.2 ст.21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 25, ч.1, 2, 3 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.9.6 р.9. ДБН Б 2.2. – 5:2011 «Планування та забудова міст, селищ і функціональних територій», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Погодити встановлення малої архітектурної форми – памʼятного знаку «Жорно-бігун» на території комунального закладу «Славутський історичний музей» у м. Славута, вул. Ярослава Мудрого, 48, згідно із долученими фотографіями та схемою місця його розташування (додаються).

2. Управлінню культури Виконавчого комітету Славутської міської ради (Сергій САКАЛЮК) забезпечити розроблення QR-коду до памʼятного знаку, зазначеного у п.1 цього рішення, взяття його на баланс та належний облік.

3. Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН) забезпечити встановлення малої архітектурної форми – памʼятного знаку «Жорно-бігун» та QR-коду до нього.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію його виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.

Міський голова                                      Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 №1608 Додаток фото.pdf Переглянути
2 №1608 Схема.pdf Переглянути