ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Гарбарук Віктор Якович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1573
Про розгляд заяви ВЕРБИЦЬКОЇ Світлани Володимирівни щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею її безоплатно у власність

Проєкт №1573

Про розгляд заяви ВЕРБИЦЬКОЇ Світлани Володимирівни

щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею

її безоплатно у власність

Розглянувши заяву ВЕРБИЦЬКОЇ Світлани Володимирівни від 21.06.2023 №5513/21-09/2023 щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 800 кв.м по вул. Січових Стрільців, 30 в м. Славуті за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з подальшою передачею її безоплатно у власність), графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, враховуючи, що на вказаній земельній ділянці знаходиться житловий будинок, що належить на праві власності заявниці, керуючись підпунктом 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України від 19.10.2022 №2698-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», ст. ст. 12, 40, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 19, 22, 50 Закону України «Про землеустрій», пунктом 3 Прикінцевих та Перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл ВЕРБИЦЬКІЙ Світлані Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 800 кв.м по вул. Січових Стрільців, 30 м. Славуті для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (землі житлової та громадської забудови) з наступною передачею земельної ділянки безоплатно у власність.

2.ВЕРБИЦЬКІЙ Світлані Володимирівні звернутися до юридичних або фізичних осіб-підприємців, що мають право на виготовлення документації із землеустрою, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради в порядку, визначеному законодавством.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова                                                            Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 №1573 Схема.pdf Переглянути