ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Дарчик Галина Дмитрівна


Доповідачі:


Дарчик Галина Дмитрівна

Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1828

Дата реєстрації:

19.01.2024

Проголосовано:

01.02.2024 09:36:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1828

Текст:



ПРОЕКТ РІШЕННЯ №1828



Про затвердження Програми соціально -



економічного та культурного розвитку



Славутської міської територіальної



громади на 2024 рік



З метою забезпечення безпеки для жителів громади і внутрішньо переміщених осіб, продовження робіт з відновлення пошкодженої соціальної інфраструктури, створення умов для збалансованого економічного розвитку громади, забезпечення належного функціонування комунальної інфраструктури громади, вдосконалення механізмів управління фінансовими та матеріальними ресурсами на засадах відкритості та прозорості, залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій, підвищення доступності соціальних послуг, сприяння розвитку бізнес-середовища, впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності, розглянувши пропозиції управлінь, відділів виконавчого комітету Славутської міської ради та управлінь і відділів органів державної влади, підприємств різних форм власності, відповідно до статті 2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», статті 18 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку Славутської міської територіальної громади на 2024 рік (далі-Програма) згідно з додатком.

  2. Виконавчому комітету Славутської міської ради здійснити організаційно-практичні заходи щодо реалізації Програми для виконання пріоритетних напрямків та шляхів досягнення соціально-економічного розвитку громади.

  3. Фінансовому управлінню Виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) передбачати фінансування в межах наявних фінансових ресурсів по капітальних видатках на ті об’єкти, програми та заходи, які головними розпорядниками коштів визначені у Програмі пріоритетними та до яких розроблено проектно-кошторисну документацію та/або техніко-економічне обґрунтування.

  4. Визначити координатором виконання Програми - управління економічного розвитку Виконавчого комітету Славутської міської ради.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до функціональних обов’язків.



Міський голова                                                                                                       Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Програма.pdf Переглянути