ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Василенко Наталія Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2166
Про розгляд клопотання ОСББ «Ярослава Мудрого 20» щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ярослава Мудрого, 20 в м. Славуті

Проєкт рішення №2166

Про розгляд клопотання ОСББ «Ярослава Мудрого 20»

щодо надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

по вул. Ярослава Мудрого, 20 в м. Славуті

Розглянувши клопотання голови правління ОСББ «Ярослава Мудрого 20» Андрія ЮЧКОВА від 09.09.2024 вх. №9047/21-09/2024 щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 3500 кв.м за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (землі житлової та громадської забудови) з подальшою передачею її в користування на умовах оренди, Протокол №2 зборів співвласників багатоквартирного будинку за місцезнаходженням Хмельницька область, Шепетівський район, місто Славута, вулиця від Ярослава Мудрого, будинок 20 від 02.09.2024, беручи до уваги, що на зазначеній земельній ділянці по вул. Ярослава Мудрого в м. Славуті розташований багатоквартирний житловий будинок №20, враховуючи відсутність встановленого Кабінетом Міністрів України Порядку передачі співвласникам багатоквартирного будинку безоплатно у власність або в постійне користування земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, з метою забезпечення принципу платності за користування земельною ділянкою, керуючись ст. ст. 12, 122, 123, 124, ч.2 ст. 134 Земельного кодексу України, ст.377 Цивільного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл ОСББ «Ярослава Мудрого 20» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 3500 кв.м по вул. Ярослава Мудрого, 20 в м. Славуті за цільовим призначенням - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (землі житлової та громадської забудови) з подальшою передачею її в користування на умовах оренди.

2.ОСББ «Ярослава Мудрого 20» вжити заходи щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього рішення, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова                                                                                                                                                                                                                                                 Василь СИДОР

ДОДАТКИ