ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

59-32/2023

Проголосовано:

15.12.2023 12:39:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 59-32/2023
Про розгляд заяви НЕЧИПОРУКА Вадима Володимировича щодо включення земельної ділянки до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, право на яку виборюватиметься на конкурентних засадах

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

32 сесії міської ради VІІІ скликання

15 грудня 2023 р. Славута № 59-32/2023

Про розгляд заяви НЕЧИПОРУКА
Вадима Володимировича
щодо включення
земельної ділянки до переліку
інвестиційно-привабливих земельних ділянок,
право на які виборюватиметься
на конкурентних засадах

Розглянувши заяву НЕЧИПОРУКА Вадима Володимировича від 11.12.2023 №Н-21-25/497 щодо включення земельної ділянки по вул.Миньковецька, зазначеної на графічних матеріалах, долучених до заяви, до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, право на яку виборюватиметься на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, беручи до уваги відомості, що містяться в технічному паспорті на житловий будинок №5 по вул.Миньковецькій щодо закріпленої площі земельної ділянки за вказаним будинком, враховуючи п. 6.1.32 ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», керуючись ст. ст. 12, 122 Земельного кодексу України, ст. 18, 28, 71 Закону України «Про адміністративну процедуру», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Відмовити НЕЧИПОРУКУ Вадиму Володимировичу у включенні земельної ділянки по вул. Миньковецька, зазначеної на графічних матеріалах долучених до заяви, до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок право на які виборюватиметься на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом.
2. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету в підрозділі «Міська рада»/«Рішення міської ради ГОЛОС» та може бути оскаржено до Хмельницького окружного адміністративного суду в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ