ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:

Гарбарук Віктор Якович



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1740

Дата реєстрації:

28.11.2023

Проголосовано:

15.12.2023 12:02:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1740

Текст:



Проєкт 1740



Про розгляд заяви ФЕЩУКА Михайла Григоровича



щодо надання дозволу на виготовлення технічної



документації із землеустрою щодо встановлення



(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)



Розглянувши заяву ФЕЩУКА Михайла Григоровича від 15.11.2023 №10867/21-09/2023 щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, враховуючи Свідоцтво про право на спадщину за заповітом від 13.09.2007 зареєстровано в реєстрі за № 2965 згідно якого за заявником визнано право на земельну частку (пай) площею 1,09 умовних кадастрових гектари із земель колективної власності КСП «Горинь» в порядку спадкування за законом після смерті батька Фещука Григорія Терентійовича, беручи до уваги витяг з протоколу про результати розподілу земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) із земель колективної власності колишнього КСГП «Горинь» в с. Варварівка на території Варварівської сільської ради Славутського району, проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що посвідчують право на земельні частки колишнього КСГП «Горинь», які знаходяться на території Варварівської сільської ради за межами населеного пункту», затверджені розпорядженням Славутської районної державної адміністрації Хмельницької області від 14.10.2009 №797-р, з метою виділення земельної ділянки у натурі (на місцевості) земельної частки (паю), керуючись ст. ст. 12, 81, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 1, 2, 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст.55 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:



1.Надати дозвіл ФЕЩУКУ Михайлу Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 2669 кв.м для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населеного пункту с. Варварівка Шепетівського району.



2. ФЕЩУКУ Михайлу Григоровичу звернутися до юридичних або фізичних осіб-підприємців, що мають право на виготовлення документації із землеустрою, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради в порядку, визначеному законодавством.



3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



Міський голова                                                                                           Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 №1740 Фещук.pdf Переглянути