ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

Про ініціювання внесення змін до

Стратегічного плану розвитку

міста Славути Хмельницької області

на період до 2028 року
 

Відповідно до статті 111 Закону України «Про засади державної регіональної політики», пункту 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо засад державної регіональної політики та політики відновлення регіонів і територій», статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад, затверджених Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 21 грудня 2022 року № 265, та з метою сталого розвитку усіх населених пунктів Славутської міської територіальної громади, врахування пріоритетів та строків, що визначені Державною стратегією регіонального розвитку на 2021-2027 роки, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2020 року № 695, та Стратегією регіонального розвитку Хмельницької області на 2021-2027 роки, затвердженою рішенням Хмельницької обласної ради від 20 грудня 2019 року № 49-29/2019, Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Ініціювати внесення змін до Стратегічного плану розвитку міста Славути Хмельницької області на період до 2028 року та розробку Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Славутської міської територіальної громади на період до 2027 року.
2. Доручити міському голові Василю СИДОРУ сформувати та затвердити склад робочої групи зі стратегічного планування Славутської міської територіальної громади, затвердити Положення про її діяльність.
3. Робочій групі зі стратегічного планування Славутської міської територіальної громади в строк до 25.12.2023 року забезпечити розроблення, всебічне обговорення та винесення на розгляд Славутської міської ради проекту змін до Стратегічного плану розвитку міста Славути Хмельницької області на період до 2028 року та проекту Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Славутської міської територіальної громади на період до 2027 року.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання - на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова                         Василь СИДОР