СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

38 сесії міської ради VІІІ скликання

31 липня 2024 р. Славута № 36-38/2024

Про надання дозволу СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ
ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в с. Варварівка

З метою забезпечення ефективного та раціонального використання земельних ресурсів Славутської міської територіальної громади, їх охорони, враховуючи Акт обстеження земельних ділянок на території Славутської міської територіальної громади від 29.01.2024 та рекомендації постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою, враховуючи що згідно Плану зонування території с. Варварівка містобудівної документації «Генеральний план с. Варварівка Славутської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженої рішенням Славутської міської ради від 14.02.2020 року № 27-49/2020 дана територія відноситься до зони Р-1. Рекреаційна зона природних ландшафтів і зайнята зеленими насадженнями, керуючись ст. ст. 12, 122 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 20000 кв.м в
с. Варварівка Шепетівського району Хмельницької області за цільовим призначенням: для збереження, використання та відтворення зелених зон і зелених насаджень (землі рекреаційного призначення ).

2. Виконавчому комітету Славутської міської ради вжити заходи щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР