ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

37 сесії міської ради VІІІ скликання

28 червня 2024 р. Славута № 16-37/2024

Про розгляд клопотання директора Славутської
гімназії №7 Славутської міської ради Олександра
ПАЛІЯ про надання згоди на списання
комунального майна

Розглянувши звернення директора Славутської гімназії №7 Славутської міської ради Олександра ПАЛІЯ за вх. №502/04-30 від 10.06.2024 щодо надання дозволу на списання комунального майна, враховуючи фізичну зношеність та непридатність для подальшого використання такого майна, беручи до уваги техніко-економічні обґрунтування необхідності списання зазначеного майна, відомості про майно, що пропонується списати, акт технічного стану майна, акт інвентаризації майна, що пропонується до списання та інші документи, надані Славутською гімназією №7 Славутської міської ради (додаються), керуючись Порядком списання об’єктів права комунальної власності Славутської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням Славутської міської ради від 29.11.2019 №10-47/2019 із змінами, статтею 25, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду Славутській гімназії №7 Славутської міської ради (код ЄДРПОУ 26494850) на списання та демонтаж комунального майна: будівель складу та туалету інвентарними номерами відповідно 101310004 та 101310005.
2. Славутській гімназії №7 Славутської міської ради (Олександру ПАЛІЮ):
2.1. Забезпечити списання та демонтаж комунального майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, у порядку визначеному чинним законодавством згідно з розділом 4 Порядку списання об’єктів права комунальної власності Славутської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням Славутської міської ради від 29.11.2019 №10-47/2019 із змінами.
У випадку отримання коштів в результаті списання зазначеного майна, перерахувати їх до бюджету Славутської міської територіальної громади.
2.2. Після проведення списання та демонтажу комунального майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, усі деталі, матеріали тощо розібраного та демонтованого майна, придатні для ремонту іншого обладнання або для подальшого використання, отримані в результаті списання комунального майна, оприбуткувати з відображенням на рахунках бухгалтерського обліку Славутської гімназії №7 Славутської міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
Непридатні для подальшого використання матеріали списати шляхом ліквідації.
2.3. У місячний термін після закінчення процедури списання, демонтажу та оприбуткування майна подати на розгляд Славутської міської ради звіт про списання комунального майна.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, екології, комунального майна, приватизації та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію його виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР