ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Василенко Наталія Василівна

Доповідач:

Петрук Андрій Вікторович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2059
Про розгляд заяви ЛІТВІНЧУК Ірини Василівни щодо включення земельної ділянки по вул. Петра Сагайдачного в м.Славуті до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, право оренди на яку виставлятиметься на земельні торги у формі електронного аукціону окремим лотом

Проєкт рішення №2059

Про розгляд заяви ЛІТВІНЧУК Ірини Василівни

щодо включення земельної ділянки по

вул. Петра Сагайдачного в м. Славуті до переліку

інвестиційно-привабливих земельних ділянок,

право оренди на яку виставлятиметься на земельні торги

у формі електронного аукціону окремим лотом

Розглянувши заяву від 18.06.2024 №Л-21-25/282 ЛІТВІНЧУК Ірини Василівни щодо формування інвестиційно-привабливої земельної ділянки орієнтовною площею до 5000 кв.м по вул. Петра Сагайдачного в м.Славута, графічні матеріали, на яких, зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, з метою підготовки лоту до проведення земельних торгів, забезпечення ефективного та раціонального використання земель комунальної власності, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету, беручи до уваги, що вказана земельна ділянка відповідно до містобудівної документації відноситься до громадської забудови, відповідно до Генерального плану міста Славута Хмельницької області, затвердженого рішенням Славутської міської ради від 07.12.2022 №4-22/2022 «Про затвердження містобудівної документації Генеральний план міста Славута Хмельницької області в новій редакції», керуючись ст. ст. 12, 122, 134-137 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 5000 кв.м по вул. Петра Сагайдачного в м. Славуті за цільовим призначенням будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

2.Виконавчому комітету Славутської міської ради вжити заходи щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього рішення, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова Василь СИДОР

ДОДАТКИ