СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

37 сесії міської ради VІІІ скликання

28 червня 2024 р. Славута № 38-37/2024

Про дострокове припинення повноважень
депутата Славутської міської ради
VIIІ скликання СЕМЕНЮК Оксани Сергіївни
та включення депутатів Славутської міської ради
до складу постійних комісій

Керуючись пунктами 2 та 14 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частинами 1 та 2 статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини 2 статті 5, пунктом 2 частини 1 статті 18, частиною 2 статті 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», розглянувши заяву депутата міської ради СЕМЕНЮК Оксани Сергіївни від 31 травня 2024 року про дострокове припинення повноважень депутата Славутської міської ради VIIІ скликання та заяви депутатів міської ради Андрій СЕЦЮКА та Ігоря ТОМКІВА від 28 червня 2024 року про включення їх до складу постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Достроково припинити повноваження депутата Славутської міської ради VIIІ скликання СЕМЕНЮК Оксани Сергіївни, обраної від політичної партії «Слуга народу», на підставі особистої заяви про складання нею депутатських повноважень.
2 .Повідомити Славутську міську територіальну виборчу комісію про прийняте міською радою рішення.
3. Виключити СЕМЕНЮК Оксану Сергіївну зі складу постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики.
4. Включити до складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту депутата Славутської міської ради Ігоря ТОМКІВА.
5. Включити до складу постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики депутата Славутської міської ради Андрія СТЕЦЮКА.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ).


 

Міський голова

Василь СИДОР