ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2035

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № _______

Про затвердження переліку адміністративних

послуг в новій редакції

Розглянувши службові записки керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Славутської міської ради та листи суб’єктів надання адміністративних послуг, відповідно до ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги», статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення актуальності, відкритості та доступності інформації щодо порядку надання адміністративних послуг, Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити перелік адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутської міської ради в новій редакції (додається).
  2. Суб’єктам надання адміністративних послуг розробити та подати до центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутської міської ради оновлені інформаційні та технологічні картки із внесеними змінами, зразки заяв до них та зразки заповнення заяв.
  3. Установити, що даний перелік послуг може змінюватися у відповідності до змін чинного законодавства України.
  4. Пункт 1 рішення Славутської міської ради від 26.03.2023 року №28-24/2023 «Про затвердження переліку адміністративних послуг виконавчого комітету Славутської міської ради в новій редакції» та рішення Славутської міської ради від 16.06.2023 року № 15-27/2023 «Про внесення змін до переліку адміністративних послуг» визнати такими, що втратили чинність.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ), а організацію його виконання – на керуючого справами виконавчого комітету Славутської міської ради Вікторію КРУТУ.

Міський головаВасиль  СИДОР