СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 58-36/2024

Про дострокове припинення повноважень
депутата Славутської міської ради
VIIІ скликання ФЕДОТОВА Юрія Володимировича
та включення депутатів Славутської міської ради
до складу постійної комісії

Керуючись пунктом 2, 14 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частинами 1 та 2 статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини 2 статті 5, пунктом 2 частини 1 статті 18, частиною 2 статті 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», розглянувши заяву депутата міської ради ФЕДОТОВА Юрія Володимировича від 27 травня 2024 року про дострокове припинення повноважень депутата Славутської міської ради VIIІ скликання та заяви депутатів міської ради Андрій ПЕТРУКА та Романа БАЧИНСЬКОГО від 31 травня 2024 року про включення їх до складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Достроково припинити повноваження депутата Славутської міської ради VIIІ скликання ФЕДОТОВА Юрія Володимировича, обраного від політичної партії «Європейська Солідарність», на підставі особистої заяви про складання ним депутатських повноважень.
2. Повідомити Славутську міську територіальну виборчу комісію про прийняте міською радою рішення.
3. Виключити ФЕДОТОВА Юрія Володимировича зі складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту.
4. Включити до складу постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту депутатів Славутської міської ради Андрія ПЕТРУКА та Романа БАЧИНСЬКОГО.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ).


 

Міський голова

Василь СИДОР