ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 4-36/2024

Про приведення умов оплати праці
Славутського міського голови у відповідність
до постанови Кабінету Міністрів
України від 9 березня 2006 року № 268
(зі змінами)

З метою приведення умов оплати праці керівних працівників, спеціалістів, службовців виконавчих органів Славутської міської ради у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», у зв’язку із внесенням до неї змін на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 30 квітня 2024 р. № 484 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 (зі змінами)», що набрала чинності від 03.05.2024 року, керуючись абзацом 2 п. 1 постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 (зі змінами), міська рада ВИРІШИЛА:

1. Враховуючи вимоги абзацу 2 пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 (зі змінами) визначити оклад Славутському міському голові виходячи з схем посадових окладів згідно з додатком 50 вищевказаної постанови.
2. В межах фонду оплати праці відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Славутської міської ради (Оксана БУХТІЙЧУК) здійснити коригування заробітної плати для Славутського міського голови відповідно до п. 1 цього рішення та чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ) та з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.


 

Міський голова

Василь СИДОР