ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 15-36/2024
Про розгляд заяви ФОП Юлії НОВОСЕЛЕЦЬКОЇ щодо надання в тимчасове користування
окремого елементу благоустрою комунальної власності Славутської міської територіальної
громади для розміщення малої архітектурної форми

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Юлії НОВОСЕЛЕЦЬКОЇ від 10.05.2024 року, щодо надання у тимчасове користування окремого елементу благоустрою комунальної власності Славутської міської територіальної громади для розміщення малої архітектурної форми, беручи до уваги самовільне встановлення малої архітектурної форми на території комунальної власності, враховуючи пропозиції депутатів, задля недопущення поширення практики самовільного встановлення малих архітектурних форм на території комунальної власності Славутської міської територіальної громади, відповідно ст. 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Відмовити фізичній особі-підприємцю Юлії НОВОСЕЛЕЦЬКІЙ у наданні в тимчасове користування окремий елемент благоустрою комунальної власності Славутської міської територіальної громади (тверде покриття) по вул. Ярослава Мудрого (поблизу будинку № 62-А) у м. Славута, площею 19,47 м2 для розміщення малої архітектурної форми (навісу) згідно запропонованої схеми.

2. Фізичній особі-підприємцю Юлії НОВОСЕЛЕЦЬКІЙ демонтувати самовільно встановлену малу архітектурну форму (навіс) з території комунальної власності по вул. Ярослава Мудрого (поблизу будинку № 62-А) у м. Славута.

3. Це рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

4. Це рішення може бути оскаржено до Хмельницького окружного адміністративного суду в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.


 

Міський голова

Василь СИДОР