ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

Про затвердження фінансового плану

Славутського управління водопровідно-

каналізаційного господарства на 2024 рік

 

Заслухавши інформацію начальника Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства щодо фінансового плану підприємства на 2024 рік, відповідно до ч.2, 4 ст. 75, ч. 10 ст. 78 Господарського кодексу України, «Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Славутської міської територіальної громади» затвердженого рішенням Славутської міської ради № 13-20/2022 від 09.09.2022 року зі змінами згідно рішення Славутської міської ради № 22-22/2022 від 07.12.2022 року, рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 20.07.2023р. №184 «Про розгляд проєкту фінансового плану Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства на 2024 рік», керуючись ст. 25, ч.1, 2, 3 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити фінансовий план Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства на 2024 рік, (додається).
2. Зобов’язати начальника Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства Дементія ЗБАРОВСЬКОГО:

2.1 забезпечити збалансування доходів та витрат фінансового плану, не допускати планування та витрачання бюджетних коштів у обсягах, що перевищують відповідні бюджетні призначення на 2024 рік;

2.2 в термін не пізніше 45 днів після закінчення І, ІІ, ІІІ кварталу та до 15 квітня року, що настає за звітним, за ІV квартал та рік, подавати звіт про виконання фінансового плану разом з пояснювальною запискою та фінансовою звітністю підприємства за відповідний звітний період до управління житлово – комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку виконавчого комітету Славутської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА відповідно до розподілу функціональних обов’язків.


 

Міський голова                                   Василь СИДОР