ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Мельник Наталія Петрівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.05.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 22-36/2024
Про розгляд звернення голови правління Громадської організації «Об`єднання захисників України та їх родин» Ольги ФІЛІППОВОЇ щодо визначення приміщення для Славутського територіального відокремленого підрозділу Громадської організації з метою забезпечення здійснення статутних цілей та завдань

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 22-36/2024

Про розгляд звернення голови правління Громадської
організації «Об'єднання захисників України
та їх родин» Ольги ФІЛІППОВОЇ щодо визначення
приміщення для Славутського територіального відокремленого
підрозділу Громадської організації з метою забезпечення
здійснення статутних цілей та завдань

З метою сприяння громадським організаціям у їх діяльності та забезпечення реалізації прав та інтересів жителів територіальної громади, на взаємодію з якими спрямована діяльність таких організацій, розглянувши звернення голови правління Громадської організації «Об'єднання захисників України та їх родин» Ольги ФІЛІППОВОЇ за вх. №962/04-28 від 25.04.2024 щодо визначення приміщення для Славутського територіального відокремленого підрозділу Громадської організації «Об'єднання захисників України та їх родин», беручи до уваги Меморандум про співпрацю та партнерство, укладений 09.11.2023 між Хмельницьким обласним відокремленим підрозділом Громадської організації «Об'єднання захисників України та їх родин» та Славутською міською радою, враховуючи важливість підтримки та єдності захисників України та всіх постраждалих від збройної агресії проти України та інших кризових ситуацій, керуючись статтею 25, частинами 1, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Визначити приміщення другого поверху за №42 згідно з технічним паспортом загальною площею 11,6 кв.м. на вул. Козацькій, 2 в м.Славуті для здійснення Славутським відокремленим територіальним підрозділом Громадської організації «Об'єднання захисників України та їх родин» (код ЄДРПОУ 45184082) статутних цілей та завдань строком на один рік.
2. Славутському відокремленому територіальному підрозділу Громадської організації «Об'єднання захисників України та їх родин» (Лілія ГОЛУБЄВА):
2.1 забезпечити під час здійснення своїх статутних цілей та завдань утримання приміщення, зазначеного в пункті 1 цього рішення, в належному стані;
2.2 встановити лічильники обліку послуг з електропостачання, які будуть надаватись у приміщенні, зазначеному в пункті 1 цього рішення.
3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) передбачити виділення коштів Виконавчому комітету Славутської міської ради на компенсацію вартості послуг з теплопостачання, водопостачання та водовідведення в приміщенні, зазначеному у пункті 1 цього рішення, для балансоутримувача Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН), згідно з поданим головним розпорядником бюджетним запитом, розробленим на підставі розрахунків Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР