СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 21-36/2024

Про врегулювання деяких питань щодо
користування Громадською організацією
«Сітка Перемоги» приміщеннями комунальної
форми власності

З метою врегулювання питань щодо оплати комунальних послуг Громадською організацією «Сітка Перемоги», які надаються у приміщеннях комунальної форми власності, що використовуються Громадською організацією «Сітка Перемоги» відповідно до розпорядження міського голови від 24.04.2024 №66/2024-р/ад «Про визначення приміщень комунальної власності на вул. Садовій, 17 в м. Славуті, що знаходяться на балансі Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об'єднання», рішення Славутської міської ради від 22.04.2022 №28-17/2022 «Про використання комунального майна Славутської міської територіальної громади в період воєнного стану», враховуючи інформацію балансоутримувача зазначених вище приміщень Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об'єднання» за вх. №364/04-30 від 22.04.2024 щодо середнього показника споживання комунальних послуг у приміщеннях на вул. Садовій, 17, керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Встановити наступні граничні обсяги (ліміти) споживання електроенергії, водопостачання та водовідведення у приміщеннях, закріплених за Громадською організацією «Сітка Перемоги» (код ЄДРПОУ 45485144) з розрахунку на місяць: 88,3 кВт за електроенергію, 5,6 куб. м. за водовопостачання та водовідведення, розмір витрат, які відшкодовуватимуться Славутською міською радою.
2. Громадська організація «Сітка Перемоги» (код ЄДРПОУ 45485144) відшкодовує самостійно комунальні послуги, спожиті понад граничні обсяги (ліміти) їх споживання, встановлені пунктом 1 цього рішення, на підставі виставлених рахунків відповідно до законодавства.
3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) передбачити виділення коштів Виконавчому комітету Славутської міської ради на компенсацію вартості послуг з теплопостачання в приміщеннях, зазначених у пункті 1 цього рішення, для балансоутримувача Комунального підприємства «Славутське комунально-житлове об'єднання» (Василь ЯЦЮК), згідно з поданим головним розпорядником бюджетним запитом, розробленим на підставі розрахунків Комунального підприємства «Славутське комунально-житлове об'єднання».
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР