ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 19-36/2024

Про перенесення розгляду питання щодо
створення аукціонної комісії
для продажу об’єктів малої приватизації
комунальної власності Славутської
міської територіальної громади

Задля необхідності додаткового вивчення питання щодо продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Славутської міської територіальної громади, а саме: нежитлового приміщення загальною площею 77,6 кв.м, що знаходиться на вул. Церковній, 41 в м.Славуті Шепетівського району Хмельницької області, яке є підставою для прийняття рішення про створення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Славутської міської територіальної громади відповідно до частини 4 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», пункту 22 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432, керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Перенести на наступне чергове засідання Славутської міської ради розгляд питання щодо створення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Славутської міської територіальної громади, а саме:
1.1 приміщення №30 загальною площею 52,2 кв.м, що знаходиться на вул. Соборності, 26 в м.Славуті Шепетівського району Хмельницької області;
1.2 нежитлового приміщення загальною площею 77,6 кв.м, що знаходиться на вул. Церковній, 41 в м.Славуті Шепетівського району Хмельницької області.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію його виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР