ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

19.04.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 50-35/2024
Про розгляд заяви КП «СЛАВУТА-СЕРВІС» щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Славуті

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

35 сесії міської ради VІІІ скликання

19 квітня 2024 р. Славута № 50-35/2024

Про розгляд заяви КП «СЛАВУТА-СЕРВІС»
щодо надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Славуті

Розглянувши заяву комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради від 03.04.2024 Вх. № 3410/21-09/2024 щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 100 кв.м по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Славуті, за цільовим призначенням - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії з подальшою передачею вказаної земельної ділянки в постійне користування, беручи до уваги рішення Виконавчого комітету Славутської міської ради від 21.03.2024 №100 «Про постановку комунального майна на баланс Комунального підприємства «СЛАВУТА - СЕРВІС» Славутської міської ради» згідно якого на баланс підприємства поставлено будівлю трансформаторної підстанції, керуючись ст.ст. 12, 92, 122 Земельного кодексу України, ст.50 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», , міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 100 кв.м по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Славуті, за цільовим призначенням - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії з подальшою передачею вказаної земельної ділянки в постійне користування.
2. Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради звернутися до юридичних або фізичних осіб-підприємців, що мають право на виготовлення документації із землеустрою, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради в порядку, визначеному законодавством.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР