ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Нікітюк Сергій Леонідович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.07.2023

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1559
Про визнання таким, що втратив чинність п. 1 рішення Славутської міської ради від 25.06.2021р. № 10-7/2021 «Про затвердження складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води»

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №1559

Про визнання таким, що втратив чинність п. 1 рішення Славутської міської ради від 25.06.2021р.
№ 10-7/2021 «Про затвердження складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення
споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води»

У зв’язку із кадровими змінами та потребою в оперативному вирішенні питання щодо зміни складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року № 169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Визнати таким, що втратив чинність п. 1 рішення Славутської міської ради від 25 червня 2021 року № 10-7/2021 «Про затвердження складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води».
  2. Управлінню житлово-комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку виконавчого комітету Славутської міської ради (Валерій МЕЛЬНИЧУК), до 01 вересня 2023 року, розробити та подати на затвердження виконавчому комітету Славутської міської ради проєкт рішення «Про затвердження складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води».
  3. Це рішення набирає чинності з наступного дня за днем його офіційного оприлюднення на веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету, а пункт 1 цього рішення з 01 вересня 2023 року.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.

Міський голова                                                                                                                     Василь СИДОР