СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

34 сесії міської ради VІІІ скликання

08 березня 2024 р.

Славута

17-34/2024

Про розгляд заяви ГАБУЗИ Ольги Миколаївни щодо
надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки по вул. Соборності, 24
в м. Славуті з подальшою передачею земельної ділянки
в користування на умовах оренди

Розглянувши заяву ГАБУЗИ Ольги Миколаївни від 14.09.2023 вх.№8497/21-09/2023 щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 40 кв.м по вул. Соборності, 24 в м. Славуті, яка примикає до земельної ділянки (кадастровий номер 6810600000:01:003:0600) та належить ГАБУЗІ О.М. та ГАБУЗІ В.В. на праві власності, із подальшою передачею земельної ділянки в користування на умовах оренди, враховуючи заяву ЗЕМБІЦЬКОЇ Людмили Генадіївни №З-21-25/396 від 20.09.2023 щодо звільнення проїзду від самовільно встановленої заявницею тимчасової огорожі для зберігання господарського приладдя, беручи до уваги, що передача земельної ділянки заявниці в оренду може призвести до порушення прав інших осіб, зокрема на заїзд та доступ до будівель, що належать на праві власності іншим особам, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст. 18, 28, 71 Закону України «Про адміністративну процедуру», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Відмовити ГАБУЗІ Ользі Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 20 кв.м по вул.Соборності, 24 в м. Славуті, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (функціональне призначення для розміщення тимчасової споруди без права забудови) з подальшою передачею земельної ділянки в користування на умовах оренди.

2.Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету в підрозділі «Міська рада»/«Рішення міської ради ГОЛОС» та може бути оскаржено до Хмельницького окружного адміністративного суду в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова

Василь СИДОР