ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

08.03.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 12-34/2024
Про розгляд повідомлення Славутського відділу державної виконавчої служби у Шепетівському районі Хмельницької області щодо пропозиції про залишення за Славутською міською радою нереалізованого майна боржника ПАТ «Славутський завод залізобетонних виробів»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

34 сесії міської ради VІІІ скликання

08 березня 2024 р.

Славута

12-34/2024

Про розгляд повідомлення Славутського відділу
державної виконавчої служби у Шепетівському
районі Хмельницької області щодо пропозиції
про залишення за Славутською міською радою
нереалізованого майна боржника ПАТ «Славутський
завод залізобетонних виробів»

Розглянувши повідомлення Славутського відділу державної виконавчої служби у Шепетівському районі Хмельницької області №7061 від 07.02.2024 року щодо пропозиції про залишення за Славутською міською радою нереалізованого майна боржника ПАТ «Славутський завод залізобетонних виробів», а саме адміністративно-побутового корпусу загальною площею, 3372,2 кв.м., що розташований за адресою Хмельницька область, м. Славута, вул. Зарічна, 2, за ціною третього електронного аукціону — 1 122 184 грн (один мільйон сто двадцять дві тисячі сто вісімдесят чотири гривні) в рахунок стягнутої Славутською міською радою, в судовому порядку, загальної суми заборгованості за Договорами оренди землі з доплатою різниці між вартістю нереалізованого майна та сумою коштів, що підлягають стягненню, враховуючи, що за інформацією Славутського відділу ДВС (лист №9600 від 19.02.2024 року) загальна сума стягнення по вказаному боржнику становить 464574 грн 62 коп (чотириста шістдесят чотири тисячі п'ятсот сімдесят чотири гривні, 62 копійки, а сума різниці, яку необхідно доплатити — 657 609 грн 38 коп (шістсот п'ятдесят сім тисяч шістсот дев'ять гривень, 38 копійок), враховуючи пропозиції постійних комісій Славутської міської ради, а також беручи до уваги факт виникнення нової заборгованості в ПАТ «Славутський завод залізобетонних виробів» за Договором оренди землі від 23.02.2016 року відповідно до ст.ст. 12,37,61 Закону України «Про виконавче провадження», ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Не залишати за Славутською міською територіальною громадою в особі Славутської міської ради нереалізоване на електронних торгах нерухоме майно боржника ПАТ «Славутський завод залізобетонних виробів» - адміністративно-побутовий корпус загальною площею, 3372,2 кв.м., що розташований за адресою Хмельницька область, м. Славута, вул. Зарічна, 2, який, належить йому на праві власності за ціною третіх торгів — 1 122 184 грн (один мільйон сто двадцять дві тисячі сто вісімдесят чотири гривні) з доплатою 657609 грн 38 коп, що становить різницю між вартістю нереалізованого майна та загальною сумою коштів, що підлягають стягненню.
2. Юридичному відділу виконавчого комітету Славутської міської ради (Тетяна СУКОВА):
2.1. Вжити заходи щодо повторного пред'явлення наказів Господарського суду Хмельницької області до виконання в порядку та строки, передбачені чинним законодавством.
2.2. Вжити заходи щодо стягнення заборгованості орендної плати з Публічного акціонерного товариства «Славутський завод залізобетонних виробів» за Договором оренди землі від 23.02.2016 року в судовому порядку.
3. Повідомити Славутський відділ державної виконавчої служби у Шепетівському районі Хмельницької області про прийняте рішення.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ) та з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила КАЛЮЖНЮК.
 


Міський голова

Василь СИДОР