ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

54-30/2023

Проголосовано:

29.09.2023 12:41:12

Автор:

Очкур А.С

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 54-30/2023
Про звернення депутатів Славутської міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки сил оборони та безпеки та недопущення вилучення коштів місцевих громад

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

30 сесії міської ради VІІІ скликання

29 вересня 2023 р. Славута № 54-30/2023

Про звернення депутатів Славутської міської

ради до Президента України, Верховної Ради України

щодо підтримки сил оборони та безпеки

та недопущення вилучення коштів місцевих громад
 

Розглянувши звернення голови фракції політичної партії «Європейська солідарність» у Славутській міській раді Анатолія ОЧКУРА щодо підтримки сил оборони та безпеки та недопущення вилучення коштів місцевих громад, зареєстроване за №42/04-38 від 13.09.2023, а також пропозицію міського голови Василя СИДОРА щодо підтримки з цього приводу позиції Асоціації міст України, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Схвалити звернення депутатів Славутської міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів надходжень від податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) (текст звернення додається).
2. Секретарю міської ради Світлані ФЕДОРЧУК направити це рішення зі зверненням до інституцій, визначених у п.1 цього рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ).
Міський голова
 
Василь СИДОР