ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1849
Про розгляд заяви ГУМЕНЮКА Миколи Степановича, ГУМЕНЮК Ольги Миколаївни щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Ярослава Мудрого, 62А в м. Славуті

Проєкт №1849

Про розгляд заяви ГУМЕНЮКА Миколи Степановича,

ГУМЕНЮК Ольги Миколаївни щодо надання дозволу

на проведення експертної грошової оцінки земельної

ділянки по вул. Ярослава Мудрого, 62А в м. Славуті
 

Розглянувши заяву ГУМЕНЮКА Миколи Степановича та ГУМЕНЮК Ольги Миколаївни від 25.01.2024 вх. № 898/21-09/2024 щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Ярослава Мудрого, 62А в м. Славуті, беручи до уваги, що на зазначеній земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна, який належить на праві спільної сумісної власності заявникам на підставі Свідоцтва про право власності №7596397 від 06.08.2013, виданого Реєстраційною службою Славутського міськрайонного управління юстиції Хмельницької області, керуючись ст. ст. 12, 122, 128 Земельного кодексу України, ст. ст. 5, 13 Закону України «Про оцінку земель», п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 308 кв.м (кадастровий номер 6810600000:01:009:0396), цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, по вул. Ярослава Мудрого, 62А в м. Славуті, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, що належить ГУМЕНЮКУ Миколі Степановичу та ГУМЕНЮК Ользі Миколаївні на праві приватної власності, з подальшим продажем вказаної земельної ділянки.

2.ГУМЕНЮКУ Миколі Степановичу та ГУМЕНЮК Ользі Миколаївні укласти договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього рішення в розмірі 20% вартості земельної ділянки визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки.

3.Доручити міському голові Василю СИДОРУ:

3.1.Укласти договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, в порядку визначеному чинним законодавством.

3.2.Після сплати авансового внеску зазначеного в пункті 2 цього рішення, замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова                                                                  Василь СИДОР

ДОДАТКИ