ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Сіліщева Оксана Іванівна


Доповідачі:

Гарбарук Віктор Якович



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1646

Дата реєстрації:

08.09.2023

Проголосовано:

29.09.2023 11:08:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1646

Текст:



Проєкт рішення № 1646



Про розгляд звернення Громадської



організації «Славутське міськрайонне



об’єднання учасників бойових дій



антитерористичної операції та операції



об’єднаних сил» щодо визначення приміщень



для здійснення організацією статутних завдань



З метою сприяння громадським організаціям у їх діяльності та забезпечення реалізації прав та інтересів жителів територіальної громади, на взаємодію з якими спрямована діяльність таких організацій, розглянувши звернення голови правління Громадської організації «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» Руслана ДІДУШКА за вх. №962/04-30 від 30.08.2023, керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статтею 25, частинами 1, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями Славутської міської ради від 29.10.2021 №20-11/2021 «Про визначення приміщення для здійснення Громадською організацією «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» статутних завдань», від 09.09.2022 “17-20/2022 «Про розгляд звернення Громадською організацією «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» щодо визначення приміщень для здійснення організацією статутних завдань», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:




  1. Визначити приміщення другого поверху за №№21, 22 згідно з технічним паспортом, площами відповідно 31,5 кв.м та 18,3 кв.м, на вул. Козацькій, 2 в м.Славуті для здійснення Громадською організацією «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» своїх статутних цілей та завдань строком на один рік, починаючи з 16.11.2023 року.



2. Громадській організації «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» забезпечити під час здійснення своїх статутних цілей та завдань утримання приміщень, зазначених в пункті 1 цього рішення, в належному стані.



3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) передбачити виділення коштів виконавчому комітету Славутської міської ради на компенсацію збитків для Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання», понесених внаслідок надання безоплатних послуг з теплопостачання приміщень, зазначених в п. 1 цього рішення, згідно з поданим головним розпорядником бюджетним запитом, розробленим на підставі розрахунків Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання».



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію його виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



Міський голова                                                                                    Василь СИДОР