ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Шаргородська Наталія Ігорівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1647

Дата реєстрації:

08.09.2023

Проголосовано:

29.09.2023 10:59:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1647

Текст:



Проєкт рішення № 1647



Про затвердження Положення



про службу у справах дітей Виконавчого комітету



Славутської міської ради в новій редакції



Розглянувши службову записку начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради від 06 вересня 2023 року про затвердження Положення про службу у справах дітей Виконавчого комітету Славутської міської ради в новій редакції, відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 16.09.2021 року №518 «Про затвердження примірних положень про службу у справах дітей», з метою приведення норм Положення про службу у справах дітей Виконавчого комітету Славутської міської ради до вимог нормативно-правових актів, відповідно до ч. 4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити Положення про службу у справах дітей Виконавчого комітету Славутської міської ради в новій редакції (далі по тексту – Положення) (додається).

  2. Визнати такими, що втратив чинність п.1.17 рішення 13 сесії шостого скликання Славутської міської ради від 25.11.2011 року №11-13/2011 «Про затвердження положень про управління, відділи та служби виконавчого комітету Славутської міської ради».

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ), а організацію його виконання - на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ та керуючого справами Вікторію КРУТУ.



Міський голова                                                                                                                           Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 №1647 Положення про службу у справах дітей.pdf Переглянути