ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

33 сесії міської ради VІІІ скликання

09 лютого 2024 р. Славута № 7-33/2024

Про затвердження звіту про
виконання бюджету Славутської
міської територіальної
громади за 2023 рік

Заслухавши інформацію першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО, керуючись частиною 4 статті 24 та частиною 4 статті 80 Бюджетного кодексу України, пунктом 23 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити звіт про виконання доходної (додаток 1) та видаткової (додаток 2) частин бюджету Славутської міської територіальної громади за 2023 рік.
2. Затвердити звіт про використання коштів резервного фонду бюджету Славутської міської територіальної громади за 2023 рік (додаток 3).
3. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики Виконавчого комітету Славутської міської ради (Павло МЕДВЕДЮК) забезпечити публікацію звіту про виконання бюджету Славутської міської територіальної громади за 2023 рік в регіональних друкованих медіа не пізніше, ніж у десятиденний строк з дня його прийняття.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісія з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання - на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.
 

Міський голова

Василь СИДОР