ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

15.12.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 56-32/2023
Про розгляд клопотання ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею земельної ділянки в користування на умовах оренди

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

32 сесії міської ради VІІІ скликання

15 грудня 2023 р. Славута № 56-32/2023

Про розгляд клопотання ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ»
щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею
земельної ділянки в користування на умовах оренди

Розглянувши клопотання ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» від 30.11.2023 вх.№2680/04-28 щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 200 кв. м з подальшою передачею земельної ділянки в користування на умовах оренди строком на 49 (сорок дев'ять) років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, що розташована в Шепетівському районі Хмельницької області за орієнтованими географічними координатами — 50.27999101, 26.91545393, орієнтована сформована земельна ділянка з кадастровим номером 6823989200:04:033:0001, беручи до уваги графічні матеріали долучені до клопотання, враховуючи, що вказана земельна ділянка не відноситься до земель комунальної власності Славутської територіальної громади, а розташована на території Улашанівської територіальної громади на землях державної власності, керуючись ст. ст. 12, 122 Земельного кодексу України, ст. 18, 28, 71 Закону України «Про адміністративну процедуру», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Відмовити ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 200 кв.м для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій з подальшою передачею земельної ділянки в користування на умовах оренди.

2. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету в підрозділі «Міська рада»/«Рішення міської ради ГОЛОС» та може бути оскаржено до Хмельницького окружного адміністративного суду в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


Міський голова

Василь СИДОР