ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

32 сесії міської ради VІІІ скликання

15 грудня 2023 р. Славута № 25-32/2023

Про надання згоди на безоплатне
прийняття у комунальну власність
Славутської міської територіальної
громади будівлі спортивного комплексу
на вул. Покровська (до перейменування -
вул. Гната Кузовкова), 19 в м. Славуті
та трансформаторної підстанції
від ПрАТ «Об’єднання «Прогрес»

Розглянувши лист директора Приватного акціонерного товариства «Об’єднання «Прогрес» Руслана БРОНІЧА від 30.11.2023, враховуючи інформацію, наявну в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до статей 317-319, 327, 328 Цивільного кодексу України, Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись частиною 5 статті 16, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Славутської міської територіальної громади від Приватного акціонерного товариства «Об’єднання «Прогрес» (код ЄДРПОУ 03587448) майна – будівлі спортивного комплексу на вул. Покровська (до перейменування - вул. Гната Кузовкова), 19 в м.Славуті загальною площею 2716,1 кв.м та трансформаторної підстанції від якої надходить електроенергія до будівлі спортивного комплексу.
2. Створити комісію з питань приймання-передачі зазначеного у пункті 1 цього рішення майна у комунальну власність Славутської міської територіальної громади у складі згідно з додатком.
У разі необхідності комісія може залучати до роботи представників комунальних підприємств, експертів, профільних спеціалістів тощо.
3. Комісії оформити передачу майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, актом приймання-передачі та подати акт на затвердження виконавчому комітету Славутської міської ради.
4. Уповноважити заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК вжити заходи для проведення державної реєстрації права власності Славутської міської територіально громади на прийняте у комунальну власність нерухоме майно, зазначене в пункту 1 цього рішення, в порядку, визначеному законодавством.
5. Виконавчому комітету Славутської міської ради прийняти рішення щодо облікування майна, зазначеного в акті приймання-передачі у комунальну власність Славутської міської територіальної громади від ПрАТ «Об’єднання «Прогрес», у визначеному законодавством порядку.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію його виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР