ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:

Мазуркевич Олександр Станіславович


Мельничук Валерій Юрійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1728
Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в Славутській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки

ПРОЄКТ РІШЕННЯ №1728

Про затвердження Програми регулювання

чисельності безпритульних тварин гуманними

методами в Славутській міській

територіальній громаді на 2024-2026 роки

  З метою зменшення кількості безпритульних тварин виключно гуманними методами, покращення санітарно-екологічної та епізоотичної ситуації на території Славутської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», Закону України «Про ветеринарну медицину», керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку регулювання чисельності тварин, що не утримуються людиною, але перебувають в умовах, повністю або частково створюваних діяльністю людини, та безпритульних тварин, а також їх розміщення на відповідних підприємствах, в установах та організаціях чи повернення до ареалу перебування (місць вилову)» від 24 червня 2022 року №720, постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту з проведення ідентифікації та/або реєстрації домашніх тварин» від 03 листопада 2023 року, №1171, наказом Державного комітету ветеринарної медицини України від 15 жовтня 2010 року, №439 «Про затвердження Положення про притулок для тварин», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в Славутській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки (додається).
  2. Фінансовому управлінню Виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) на підставі бюджетних запитів, поданих виконавчим комітетом міської ради (головний розпорядник бюджетних коштів), при формуванні бюджету Славутської міської територіальної громади передбачати в межах наявних фінансових ресурсів кошти для виконання даної Програми.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ) та постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання - на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Микульського та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА .

Міський голова                                                                                      Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Програма регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в Славутській МТГ на 2024-2026 роки.pdf Переглянути