ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

32 сесії міської ради VІІІ скликання

15 грудня 2023 р. Славута № 37-32/2023

Про розгляд заяви ЛУЦЮКА Якова Миколайовича
щодо затвердження технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки
безоплатно у власність

Розглянувши заяву ЛУЦЮКА Якова Миколайовича від 23.11.2023 вх.№11341/21-09/2023 щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розроблену ТОВ «ПОДІЛЛЯЗЕМІНВЕСТ» та передачу земельної ділянки безоплатно у власність під об’єктом нерухомого майна, що належить на праві власності заявнику, враховуючи інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, згідно якої заявником використано право безоплатної приватизації земельної ділянки за цільовим призначенням -для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, ст. 18, 28, 71 Закону України «Про адміністративну процедуру», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Відмовити ЛУЦЮКУ Якову Миколайовичу у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 1870 кв.м по вул. Братів Погорільчуків, 21 в с. Голики (кадастровий номер: 6823980900:02:005:0068) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (землі житлової та громадської забудови).
2. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету в підрозділі «Міська рада»/«Рішення міської ради ГОЛОС» та може бути оскаржено до Хмельницького окружного адміністративного суду в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР