ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Василенко Наталія Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

10.11.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 19-31/2023
Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на території Славутської міської територіальної громади на 2024-2026 роки

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

31 сесії міської ради VІІІ скликання

10 листопада 2023 р. Славута № 19-31/2023

Про затвердження Програми розвитку земельних

відносин на території Славутської міської

територіальної громади на 2024-2026 роки

З метою подальшого розвитку земельних відносин, підвищення ефективності використання земельних ресурсів, виконання заходів щодо їх раціонального використання, визначення меж земельних ділянок комунальної власності на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, враховуючи закінчення терміну дії у 2026 році нормативної грошової оцінки земельних ділянок м. Славути, необхідність встановлення меж територій Славутської міської територіальної громади, керуючись Земельним та Бюджетним кодексами України, Законами України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про охорону земель», «Про оцінку земель», п.8 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 3 грудня 2020 року № 1060-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг», пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку земельних відносин на території Славутської міської територіальної громади на 2024-2026 роки згідно додатку 1.

2. Відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету Славутської міської ради (Наталії ВАСИЛЕНКО) забезпечити реалізацію Програми розвитку земельних відносин на території Славутської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлії ДОЛІШНІЙ) під час формування бюджету Славутської міської територіальної громади на відповідні роки передбачати кошти для фінансування Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова                                                                           Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 №19-31 Програма розвитку земельних відносин на території Славутської МТГ.pdf Переглянути