ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1683

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №1683

Про затвердження  Програми єдності та
підтримки громад України, що постраждали
внаслідок бойових дій, терористичних актів,
диверсій, спричинених збройною агресією
російської федерації проти України на 2024-2025 роки

З метою допомоги постраждалим громадам внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму єдності та підтримки громад України, що постраждали внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на 2024-2025 роки згідно з додатком.
  2. Фінансовому управлінню Виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) забезпечити фінансування Програми єдності та підтримки громад України, що постраждали внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на 2024-2025 роки у межах коштів, врахованих у бюджеті громади.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутської міської ради з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ), та на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання - на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова                                                Василь СИДОР