ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Василенко Наталія Василівна

Доповідач:

Василенко Наталія Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1687
Про надання дозволу СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Петра Сагайдачного в м. Славуті

Проєкт №1687

Про надання дозволу СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ

ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

по вул. Петра Сагайдачного в м. Славуті

З метою забезпечення ефективного та раціонального використання земель комунальної власності, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету, для формування в подальшому лоту щодо передачі земельної ділянки в оренду на конкурентних засадах (на земельних торгах), беручи до уваги рішення Славутської міської ради №32-13/2021 від 22.12.2021 «Про деякі питання врегулювання розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Славутської міської територіальної громади», керуючись ст. ст. 12, 122, 134-137 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 60 кв.м по вул. Петра Сагайдачного в м. Славуті за цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (функціональне призначення – для розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності зблокованих з зупинкою) (землі житлової та громадської забудови).

2.Виконавчому комітету Славутської міської ради вжити заходи щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова                                  Василь СИДОР

ДОДАТКИ