ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

13-39/2024

Проголосовано:

06.09.2024 11:47:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 13-39/2024
Про внесення змін до рішення Славутської міської ради від 22.12.2020 р. №21-2/2020 «Про уповноваження посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради діяти від імені та в інтересах Славутської міської ради в порядку самопредставництва»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

39 сесії міської ради VІІІ скликання

06 вересня 2024 р. Славута № 13-39/2024

Про внесення змін до рішення Славутської міської ради від 22.12.2020 р. №21-2/2020
«Про уповноваження посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради
діяти від імені та в інтересах Славутської міської ради в порядку самопредставництва»

У зв’язку із кадровими змінами у структурних підрозділах Виконавчого комітету Славутської міської ради з метою забезпечення належного представництва та реалізації права Славутської міської ради на самопредставництво в судах України, відповідно до ст. 42, 46, 49, 50, 55, 56 Господарського процесуального кодексу України, ст. 43, 48, 52, 53, 57, 58 Цивільного процесуального кодексу України, ст. 44, 47, 49, 51, 54, 55 Кодексу адміністративного судочинства України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення можливостей самопредставництва в суді органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб незалежно від порядку створення», ст. 7, 9 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Славутської міської ради № 21-2/2020 від 22.12.2020 року «Про уповноваження посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради діяти від імені та в інтересах Славутської міської ради в порядку самопредставництва» (із змінами):

1.1. Виключивши з додатку до даного рішення «Перелік посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради, уповноважених діяти від імені та в інтересах Славутської міської ради в порядку самопредставництва без додаткового уповноваження (довіреності) в судах України, інших органах, установах, організаціях та підприємствах, пов’язаних із досудовим і судовим розглядом справ та примусовим виконанням рішень»:

– Мельник Наталію Петрівну – начальника відділу комунальної власності Виконавчого комітету Славутської міської ради (14.08.1981 р. н., РНОКПН 2981104044).

1.2. Замінивши в додатку до даного рішення «Перелік посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради, уповноважених діяти від імені та в інтересах Славутської міської ради в порядку самопредставництва без додаткового уповноваження (довіреності) в судах України, інших органах, установах, організаціях та підприємствах, пов’язаних із досудовим і судовим розглядом справ та примусовим виконанням рішень», інформацію щодо займаної посади КОРНІЄНКА Богдана Петровича «заступник начальника юридичного відділу Виконавчого комітету Славутської міської ради» на «начальник відділу комунальної власності Виконавчого комітету Славутської міської ради».

2. Начальнику юридичного відділу Виконавчого комітету Славутської міської ради (Тетяна СУКОВА) вчинити усі необхідні дії, визначені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», для внесення змін до відомостей про Славутську міську раду, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до п. 1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ), а організацію його виконання - на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР