ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1657

Проєкт рішення №1657

Про співпрацю в соціальній та гуманітарній сферах

між Славутською міською радою та

Хмельницькою обласною організацією

Товариства Червоного Хреста України

Розглянувши лист Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України від 12.09.2023 року № С1120923 з пропозицією співпраці в соціальній та гуманітарній сферах, шляхом створення молодіжного простору на території Славутської міської територіальної громади, з метою залучення активної молоді громади до просвітницької діяльності, шляхом організації зустрічей з менторами, проведення освітніх заходів, навчальних сесій, активного відпочинку, враховуючи пропозиції надані Управлінням культури виконавчого комітету Славутської міської ради від 20.09.2023 року №14-17/823, відповідно до Закону України “Про Товариство Червоного Хреста України”, керуючись ст. ст. 25, 26, 59, ч. 5 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Співпрацювати із Хмельницькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України з питань реалізації соціально значущих проєктів в Славутській міській територіальній громаді, шляхом організації простору для культурного розвитку молоді.
  2. Уповноважити міського голову Василя СИДОРА на підписання від імені Славутської міської ради договору про співпрацю із Хмельницькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України в соціальній та гуманітарній сферах (далі Договір), передбачивши в рамках цього Договору забезпечення зазначеної організації підвальним приміщенням комунальної форми власності в будівлі по вул. Ярослава Мудрого, 69 у місті Славута, площею 57,6 кв.м для здійснення зазначених вище цілей строком до 31.12.2024 року включно.
  3. Доручити Відділу комунальної власності виконавчого комітету Славутської міської ради (Наталія МЕЛЬНИК) передбачити в умовах Договору обов’язок відшкодовувати за фактично використанні комунальні послуги користувачем приміщення - Хмельницькою обласною організацією Товариством Червоного Хреста України, відповідно до розрахунків, що надаються балансоутримувачем - Управлінням культури виконавчого комітету Славутської міської ради (Сергій САКАЛЮК).
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Миколу КЛИМКОВЕЦЬКОГО), з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію його виконання – на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ, Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова                                                                              Василь СИДОР