ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Василенко Наталія Василівна


Доповідачі:

Петрук Андрій Вікторович



Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2136

Дата реєстрації:

23.08.2024

Проголосовано:

30.08.2024 10:45:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2136

Текст:




Проєкт рішення №2136



Про надання дозволу СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ



ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ



МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою



щодо відведення земельної ділянки по вул. Приміській в м. Славуті



З метою формування земельної ділянки по вул. Приміській в м.Славуті для подальшого включення її до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, що підлягають продажу або передачі в користування на умовах оренди окремим лотом на конкурентних засадах (на земельних торгах), для забезпечення ефективного та раціонального використання земель комунальної власності, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету, розглянувши заяву від 22.08.2024 №С-21-25/388 СІДЛЕЦЬКОГО Л.В. щодо включення вищезазначеної земельної ділянки до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, беручи до уваги, що вказана земельна ділянка відповідно до містобудівної документації відноситься до громадської забудови відповідно до Генерального плану міста Славута Хмельницької області, затвердженого рішенням Славутської міської ради від 07.12.2022 №4-22/2022 «Про затвердження містобудівної документації Генеральний план міста Славута Хмельницької області в новій редакції», керуючись ст. ст. 12, 122, 134-137 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:



1.Надати дозвіл СЛАВУТСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 400 кв.м по вул. Приміській в м. Славуті за цільовим призначенням - будівництва та обслуговування будівель торгівлі.



2.Виконавчому комітету Славутської міської ради вжити заходи щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього рішення, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради.



2.1. Для забезпечення інтересів суміжних землевласників та землекористувачів, розробнику документації із землеустрою, при формуванні вищевказаної земельної ділянки, передбачити заїзди до належних їм земельних ділянок.



3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



Міський голова Василь СИДОР

ДОДАТКИ