СЛАВУТСЬКА    МІСЬКА    РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ    ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
30 сесії міської ради  VІІІ скликання

29 вересня 2023 р. Славута № 5-30/2023

Про затвердження Програми профілактики та боротьби зі сказом тварин
в Славутській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки

Розглянувши лист завідуючого відділом протиепізоотичної роботи Славутської дільничної лікарні ветеринарної медицини Михайла СОЛОГУБА від 05.07.2023 року №763, щодо узгодження та прийняття Програми профілактики та боротьби зі сказом в Славутській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки, з метою захисту населення та сільськогосподарських, домашніх і диких тварин від захворювання на сказ, керуючись ч. 10 ст. 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму профілактики та боротьби зі сказом тварин в Славутській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки (далі по тексту - Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню Виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) на підставі бюджетних запитів, поданих Виконавчим комітетом Славутської міської ради (головний розпорядник бюджетних коштів), при формуванні бюджету Славутської міської територіальної громади передбачати в межах наявних фінансових ресурсів кошти для виконання цієї Програми.
3. Управлінню житлово-комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку виконавчого комітету Славутської міської ради раз у рік інформувати Славутську міську раду про хід виконання цієї Програми
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ) та з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО, на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА відповідно до розподілу функціональних обов’язків.


Міський голова                                                                                                      Василь СИДОР