ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

31-28/2023

Проголосовано:

04.08.2023 12:53:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 31-28/2023
Про розгляд заяви ДЕНИСЮК Валентини Миколаївни щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Про розгляд заяви ДЕНИСЮК Валентини Миколаївни

щодо надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)


Розглянувши заяву ДЕНИСЮК Валентини Миколаївни від 21.06.2023 №5535/21-09/2023 щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею до 1000 кв.м по вул. Злагоди, 49 в м.Славуті, графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, враховуючи, що на вказаній земельній ділянці знаходиться частина житлового будинку, що належить на праві часткової власності заявниці, беручи до уваги, що земельна ділянка під іншою частиною житлового будинку перебуває в приватній власності, керуючись підпунктом 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України від 19.10.2022 № 2698-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», ст. ст. 12, 40, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 19, 22, 55 Закону України «Про землеустрій», пунктом 3 Прикінцевих та Перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл ДЕНИСЮК Валентині Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею до 1000 кв.м по вул. Злагоди, 49 в м. Славуті для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з наступною передачею земельної ділянки безоплатно у власність.

2.ДЕНИСЮК Валентині Миколаївні звернутися до юридичних або фізичних осіб-підприємців, що мають право на виготовлення документації із землеустрою, розроблену документацію подати на затвердження до Славутської міської ради в порядку, визначеному законодавством.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно - територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

 

Міський голова                                           Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 №1572 Схема.pdf Переглянути