ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

35-37/2024

Проголосовано:

28.06.2024 09:54:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 35-37/2024
Про розгляд заяви ЛЕВЧУНЕЦЬ Ірини Михайлівни щодо включення земельної ділянки по вул. Приміській в м. Славуті до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, право оренди на яку виставлятиметься на земельні торги у формі електронного аукціону окремим лотом

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

37 сесії міської ради VІІІ скликання

28 червня 2024 р. Славута № 35-37/2024

Про розгляд заяви ЛЕВЧУНЕЦЬ Ірини Михайлівни
щодо включення земельної ділянки по вул. Приміській

в м. Славуті до переліку інвестиційно-привабливих
земельних ділянок, право оренди на яку виставлятиметься
на земельні торги у формі електронного аукціону окремим лотом

Розглянувши заяву від 17.06.2024 № Л-21-25/278 ЛЕВЧУНЕЦЬ Ірини Михайлівни щодо включення земельної ділянки по вул. Приміській в м. Славуті площею до 300 кв.м до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок, право оренди на яку виставлятиметься на земельні торги у формі електронного аукціону окремим лотом, графічні матеріали, на яких, зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, беручи до уваги, що формування вказаної земельної ділянки призведе до порушення прав власників та користувачів суміжних земельних ділянок на перешкоджання заїзду до їхніх земельних ділянок, керуючись ст. ст. 12, 83, 122 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1. Відмовити ЛЕВЧУНЕЦЬ Ірини Михайлівни у включенні земельної ділянки площею до 300 кв.м по вул. Приміській в м.Славуті, зазначеної на графічних матеріалах долучених до заяви, до переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок право оренди на яку виставлятиметься на земельні торги у формі електронного аукціону окремим лотом.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктора ГАРБАРУКА), а організацію виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ