ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Мельник Наталія Петрівна


Доповідачі:

Петрук Андрій Вікторович



Рішення:

Прийнято

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2061

Дата реєстрації:

20.06.2024

Проголосовано:

21.06.2024 10:28:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2061

Текст:



Проєкт рішення №________



Про передачу комунального майна



в управління Комунальному підприємству



«Славутське житлово-комунальне



об'єднання»



З метою забезпечення виконання будівельних робіт на об’єкті комунальної власності, враховуючи лист Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об'єднання» від 18.06.2024 за вих. №535, інформацію приватного нотаріуса Шепетівського районного нотаріального округу Хмельницької області ШКАПІЙ В.Я. щодо вартості послуг за посвідчення договору управління комунальним майном від 18.06.2024 за вих. №186/01-16, керуючись статями 1029, 1032, 1038 Цивільного кодексу України, пунктом 4 частини 1 статті 1 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», частиною 5 статті 16, підпунктом 1 пункту «а» статті 29, частина 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада рада вирішила:



1.Передати Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об'єднання» (код ЄДРПОУ 34432514) строком на 5 років за плату в розмірі 1 грн. в рік в управління комунальне майно, а саме: квартиру №8 на вул. Затишній, 19 в м. Славуті Шепетівського району Хмельницької області.



2.Управитель Комунальне підприємству «Славутське житлово-комунальне об'єднання» (Василь ЯЦЮК) управляє майном особисто без передання права управління майном іншій особі.



3.Надати згоду на виготовлення проектної документації на реконструкцію об’єкта, зазначеного у пункті 1 цього рішення.



4.Міському голові Василю СИДОРУ від імені Славутської міської ради укласти із Комунальним підприємством «Славутське житлово-комунальне об'єднання» (Василь ЯЦЮК) договір управління майном.



5.Оплата коштів в сумі, визначеній пунктом 1 цього рішення, а також витрат, пов’язаних з укладенням договору управління майном, його нотаріальним посвідченням здійснюється головним розпорядником коштів – Виконавчим комітетом Славутської міської ради (КОД ЄДРПОУ 23563639).



6.Виконавчому комітету Славутської міської ради виділити кошти з Цільового фонду Славутської міської ради «Вирішення соціально-економічних проблем Славутської міської територіальної громади» на фінансування витрат на оформлення договору управління комунальним майном у розмірі 5000,00 грн (п’ять тисяч гривень 00 копійок).



7.Відділу бухгалтерського обліку Виконавчого комітету Славутської міської ради (Оксана БУХТІЙЧУК) здійснити видатки в межах затверджених бюджетних призначень на фінансування витрат щодо оформлення договору управління майном у розмірі 5000,00 грн (п’ять тисяч гривень 00 копійок).



8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, екології, комунального майна, приватизації та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), постійну комісію з питань з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



Міський голова Василь СИДОР