ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

56-36/2024

Проголосовано:

31.05.2024 13:09:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 56-36/2024
Про звернення депутатів Славутської міської ради до Прем’єр-міністра України Дениса ШМИГАЛЯ, народного депутата України Олексія ЖМЕРЕНЕЦЬКОГО щодо відхилення проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

36 сесії міської ради VІІІ скликання

31 травня 2024 р. Славута № 56-36/2024

Про звернення депутатів Славутської міської
ради до Прем’єр-міністра України Дениса ШМИГАЛЯ,
народного депутата України Олексія ЖМЕРЕНЕЦЬКОГО
щодо відхилення проєкту Закону України
«Про особливості управління об’єктами державної
власності в лісовій галузі та порядок утворення
та діяльності спеціалізованого державного
лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України»

З метою недопущення порушення конституційних гарантій місцевого самоврядування, позбавлення територіальних громад прав власності на земельні ділянки лісогосподарського призначення, знищення результатів реформи місцевого самоврядування та децентралізації, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Схвалити звернення депутатів Славутської міської ради до Прем’єр-міністра України Дениса ШМИГАЛЯ, народного депутата України Олексія ЖМЕРЕНЕЦЬКОГО щодо відхилення проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України» (текст звернення додається).
2. Секретарю Славутської міської ради Світлані ФЕДОРЧУК направити це рішення зі зверненням до адресатів, вказаних у п. 1 цього рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ).


 

Міський голова

Василь СИДОР