ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:

Гарбарук Віктор Якович



Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2000

Дата реєстрації:

15.05.2024

Проголосовано:

31.05.2024 12:15:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2000

Текст:



Проєкт рішення № 2000



Про надання згоди на безоплатне прийняття



майна у комунальну власність Славутської



міської територіальної громади від Благодійної



організації «Благодійний фонд «Україна.



Відроджені з попелу» та окремі питання проведення



конкурсного відбору



З метою забезпечення сталості грантового проєкту «Створення умов для економічної та соціальної інтеграції ВПО до Славутської територіальної громади. Підтримка зайнятості ВПО на місцевому рівні», розглянувши лист керівника Благодійної організації «Благодійний фонд «Україна. Відроджені з попелу» Олени САПІГИ за вх. №412/04-30 від 09.05.2024 щодо безоплатного прийняття у комунальну власність Славутської міської територіальної громади майна, лист Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» за вх. №411/04-30 від 08.05.2024, з метою забезпечення виконання положень Угоди про надання гранту №M4EG-RRP-LVGA-2023-04, яка набула чинності 13.07.2023 та реалізована за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй «Мери за економічне зростання», керуючись підпунктом 2.4.19 пункту 2.4 договору про співпрацю №163-а, укладеного 26.10.2023 між Управлінням культури Виконавчого комітету Славутської міської ради, Благодійною організацією «Благодійний фонд «Україна. Відроджені з попелу», Комунальним підприємством «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради із змінами та доповненнями, керуючись статтями 317-319, 327, 328 Цивільного кодексу України, Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», частиною 5 статті 16, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:



1.Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Славутської міської територіальної громади від Благодійної організації «Благодійний фонд «Україна. Відроджені з попелу» (код ЄДРПОУ 44723941) майна, закупленого в рамках Угоди про надання гранту №M4EG-RRP-LVGA-2023-04, яка набула чинності 13.07.2023 та реалізована за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання» згідно з додатком 1.



2.Створити комісію з питань приймання-передачі майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, у комунальну власність Славутської міської територіальної громади у складі згідно з додатком 2.



У разі необхідності комісія може залучати до роботи представників комунальних підприємств, експертів, профільних спеціалістів тощо.



3.Комісії з питань приймання-передачі майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, оформити його передачу актом приймання-передачі та подати акт на затвердження виконавчому комітету Славутської міської ради.



4.Виконавчому комітету Славутської міської ради прийняти рішення щодо облікування майна, зазначеного в акті приймання-передачі у комунальну власність Славутської міської територіальної громади від Благодійної організації «Благодійний фонд «Україна. Відроджені з попелу», у визначеному законодавством порядку.



5. Доручити Виконавчому комітету Славутської міської ради:



5.1 провести конкурсний відбір суб’єкта підприємницької діяльності для реалізації грантового проєкту «Створення умов для економічної та соціальної інтеграції ВПО до Славутської територіальної громади. Підтримка зайнятості ВПО на місцевому рівні» (далі — конкурсний відбір);



5.2 створити комісію для конкурсного відбору із залученням депутатів Славутської міської ради;



5.3 визначити умови проведення конкурсного відбору з укладенням договору про співпрацю між Славутською міською радою та переможцем конкурсного відбору, із врахуванням наступних положень:



- безоплатне закріплення за переможцем конкурсного відбору майна згідно додатку 1 до цього рішення та нежитлового приміщення будівлі будинку культури на вул. Козацька, 132а площею 70 кв.м з метою використання для цілей, передбачених грантовим проєктом, строком на 2 роки;



- здійснення діяльності з вирощування мікрозелені на постійній основі протягом дії договору про співпрацю;



- працевлаштування не менше 3-х внутрішньо переміщених осіб, які проживають та зареєстровані на території Славутської міської територіальної громади, в першу чергу, які перебували у трудових відносинах з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Україна. Відроджені з попелу»;



- реєстрація місця знаходження суб’єкта підприємницької діяльності на території Славутської міської територіальної громади та сплати податків за місцем реєстрації;



- компенсація переможцем конкурсного відбору вартості спожитих послуг за електроенергію та комунальних послуг суб'єктом господарювання.



6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики (Руслан БРОНІЧ), а організацію виконання пунктів 3-4 цього рішення — на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК, пункту 5 цього рішення – на першого заступника заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.



Міський голова                                                                                                                                                                                                                                                   Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додатки до проєкту рішення.pdf Переглянути