ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сіліщева Оксана Іванівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 17-30/2023
Про розгляд звернення Громадської організації «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» щодо визначення приміщень для здійснення організацією статутних завдань

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

30 сесії міської ради VІІІ скликання

29 вересня 2023 р. Славута № 17-30/2023

Про розгляд звернення Громадської

організації «Славутське міськрайонне

об’єднання учасників бойових дій

антитерористичної операції та операції

об’єднаних сил» щодо визначення приміщень

для здійснення організацією статутних завдань
 

З метою сприяння громадським організаціям у їх діяльності та забезпечення реалізації прав та інтересів жителів територіальної громади, на взаємодію з якими спрямована діяльність таких організацій, розглянувши звернення голови правління Громадської організації «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» Руслана ДІДУШКА за вх. №962/04-30 від 30.08.2023, керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статтею 25, частинами 1, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями Славутської міської ради від 29.10.2021 №20-11/2021 «Про визначення приміщення для здійснення Громадською організацією «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» статутних завдань», від 09.09.2022 “17-20/2022 «Про розгляд звернення Громадською організацією «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» щодо визначення приміщень для здійснення організацією статутних завдань», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Визначити приміщення другого поверху за №№21, 22 згідно з технічним паспортом, площами відповідно 31,5 кв.м та 18,3 кв.м, на вул. Козацькій, 2 в м.Славуті для здійснення Громадською організацією «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» своїх статутних цілей та завдань строком на два роки, починаючи з 16.11.2023 року.

2. Громадській організації «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій антитерористичної операції та операції об’єднаних сил» забезпечити під час здійснення своїх статутних цілей та завдань утримання приміщень, зазначених в пункті 1 цього рішення, в належному стані.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) передбачити виділення коштів виконавчому комітету Славутської міської ради на компенсацію збитків для Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання», понесених внаслідок надання безоплатних послуг з теплопостачання приміщень, зазначених в п. 1 цього рішення, згідно з поданим головним розпорядником бюджетним запитом, розробленим на підставі розрахунків Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, комунального майна та адміністративно-територіального устрою (Віктор ГАРБАРУК), а організацію його виконання – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова
 
Василь СИДОР