СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

30 сесії міської ради VІІІ скликання

29 вересня 2023 р. Славута № 9-30/2023

Про збільшення статутного капіталу,

внесення змін до видів економічної

діяльності та затвердження Статуту

Комунального підприємства

«СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської

міської ради в новій редакції
 

У зв’язку з приєднанням до Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради Комунального підприємства «Славутський міський центр земельно-кадастрових робіт» в результаті реорганізації та з метою здійснення діяльності з вирощування мікрозелені в рамках реалізації грантового проекту «Створення умов для економічної та соціальної інтеграції ВПО до Славутської міської територіальної громади. Підтримка зайнятості ВПО на місцевому рівні», відповідно до ч. 4, 5 ст. 57 Господарського кодексу України, ч. 4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Збільшити статутний капітал Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради на 70 000,00 грн. (сімдесят тисяч гривень 00 копійок), встановивши його загальний розмір у сумі - 2360000 грн. (два мільйони триста шістдесят тисяч грн. 00 копійок).
2. Внести зміни до видів економічної діяльності Комунального підприємства «Славута-Сервіс» Славутської міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх наступними видами діяльності за КВЕД:

- 01.13 «Вирощування овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів»;

- 01.19 «Вирощування інших однорічних і дворічних культур»;

- 01.29 «Вирощування інших багаторічних культур»;

- 01.30 «Відтворення рослин»;

- 46.31 «Оптова торгівля фруктами й овочами»;

- 47.76 «Роздрібна торгівля квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами, та кормами для них у спеціалізованих магазинах»;

- 71.12. «Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

3. Затвердити Статут Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради в новій редакції, що додається.

4. Уповноважити начальника Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради Сергія Петровича СМЕРНІНА підписати Статут в новій редакції та здійснити всі дії щодо державної реєстрації нової редакції Статуту, а також змін до відомостей про КП «СЛАВУТА-СЕРВІС», що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в порядку, встановленому чинним законодавством України.

5. Пункт 2, 6 рішення Славутської міської ради від 17.06.2022 р. № 15-18/2022 «Про внесення змін до видів економічної діяльності та затвердження Статуту Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради в новій редакції» визнати таким, що втратив чинність.

6. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію його виконання покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.

Міський голова
 
Василь СИДОР