ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

3-35/2024

Проголосовано:

19.04.2024 10:16:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 3-35/2024
Про перейменування вулиці Красна на вулицю Захисників України у селі Варварівка Славутської міської територіальної громади ​​​​​​​Шепетівського району Хмельницької області

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

35 сесії міської ради VІІІ скликання

19 квітня 2024 р. Славута № 3-35/2024

Про перейменування вулиці Красна на вулицю Захисників України
у селі Варварівка Славутської міської територіальної громади
Шепетівського району Хмельницької області

Розглянувши подання Славутського міського голови Василя СИДОРА від 01.04.2024 року, зареєстроване за №307/04-30, керуючись ст.25, п.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 8, ст. 10 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи звіт заступника міського голови Ігоря ПІГОЛЯ про результати проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Красна на вулицю Захисників України у селі Варварівка Славутської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області, оприлюднений 29.02.2024 р. на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету у рубриці «Новини» та у газеті «Трудівник Полісся» №9, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати вулицю Красна на вулицю Захисників України у селі Варварівка Славутської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області.
2. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Славутської міської ради (Віктор ГЕДЗЮК) надіслати дане рішення Державному підприємству «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для включення даної назви до Єдиних та Державних реєстрів.
3. Загальному відділу виконавчого комітету Славутської міської ради (Алла ВАСЬКОВСЬКА) надати копії цього рішення відділу ведення Державного реєстру виборців, Центру надання адміністративних послуг, відділу з питань реєстрації місця проживання, відділу з питань державної реєстрації, відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету Славутської міської ради, Славутському відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Шепетівському районі Хмельницької області Центрально-західного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Хмельницький).
4. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Людмила ЧУМАК) забезпечити оприлюднення інформації про дане рішення у газеті «Трудівник Полісся».
5. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.
6. Рекомендувати власникам приватних житлових будинків, будівель або інших об'єктів нерухомого майна, юридичним особам незалежно від форми власності та підпорядкування забезпечити заміну номерних знаків (адресних табличок) на житлових будинках, будівлях, інших об'єктах нерухомого майна, які перебувають у власності зазначених осіб та розташовані на об'єктах, що перейменовані відповідно до цього рішення.
7 .Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань гуманітарної сфери, регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності (Микола КЛИМКОВЕЦЬКИЙ), з питань житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва, екології, будівництва, благоустрою та транспорту (Юрій ГАЛІЙ), а організацію його виконання – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО, керуючого справами Вікторію КРУТУ та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


 

Міський голова

Василь СИДОР